Starte og drive bedrift

 

 

Siste nytt

Raskere tildeling til innovasjonsprosjekter til høsten

Forskningsrådet åpner nå for at bedrifter som har et lovende FoU-prosjekt innenfor temaområdene "industri og tjenestenæringer", kan sende inn søknaden fra 15. august til 20. desember 2024. Temaområdene "energi og transport" og "mat og bioressurser" har søknadsfrist 16. oktober.

Samarbeid mot kriminalitet

Brønnøysundregistrene tar et viktig steg i kampen mot økonomisk kriminalitet. Med lanseringen av et nytt register over reelle rettighetshavere i oktober, intensiveres innsatsen for å bekjempe lovbrudd som hvitvasking og svindel. Dette nye registeret er spesielt viktig for dem som jobber med å forebygge økonomisk kriminalitet og arbeidslivskriminalitet, da det vil gi bedre innsikt i hvem som faktisk står bak selskapene.

Alle som har drosjeløyve må være tilknyttet en sentral

I Statsråd 25.06.24 ble det innført krav om sentraltilknytning for alle som har drosjeløyve, og om sentralløyve for de som ønsker å drive drosjesentral. De nye reglene trer i kraft 1. september 2024 og er endringer i yrkestransportloven.

Vis alle nyheter

Trenger du hjelp?

Våre veiledere sitter klar for å svare på spørsmål om å starte og drive bedrift i Norge. Tjenesten er gratis. Åpningstid: 9.00 – 15.00 (hverdager).

Telefonnummer til Altinn brukerservice 800 33 840 Skriv til oss
Åpne kontaktskjema