Innloggingsinformasjon er det samme uansett hvilken aktør du representerer.

Passordet under Innloggingsinformasjon brukes for autentisering når man skal foreta innsendinger fra datasystem. (Feltet Brukernavn trenger du ikke fylle ut, står feltet tomt vil brukernavnet være fødselsnummeret ditt.)

Ofte er det dette passordet som må oppdateres hvis man ikke mottar engangskode på SMS fra Altinn. Påse at du ikke har lagret passordet i nettleseren du bruker, da vil du kunne få problemer dersom du skal endre passordet ditt.

Enkelte datasystemer godtar ikke tegn i passord. I de tilfellene kan passordet inneholde bokstaver (a-z) og tall (0-9).